mandag 29. oktober 2012

Drømmen om stjernespill på ManU

Ronny Solvik Engebretsen: Fotballfeber

Kagge, 2012

Kristoffer Blink vil bli stjerne på Manchester United. Han er bestemann på lokallaget, men så må han og mora flytte til Gamlesiden. Gamlesiden har et lag, men med en trener som heller ønsker å gå tilbake til å være korpsleder. Man kan ikke bli fotballproff når trenerens taktikk er å ha ballen minst mulig og all tap under 10 er bra. Kristoffer bestemmer seg for å ta opp kampen mot elendig trener og et umotivert fotballag. Han får også en vanskeligere motstander i ordføreren som bor i den penere Nysiden og vil fjerne fotballbanen til fordel for noe stinkende…

Dette er første bok i en serie om den fotballelskende 11 åringen Kristoffer Blink. Han drømmer stort og lærer seg at det ikke finnes problemer, men utfordringer. Med riktig taktikk kan enhver utfordring bekjempes. Eller?

Korte kapitler og god driv. Morsomt og godt fortalt om drømmer, håp og forandring. Man må være villig for kjempe for å nå drømmene sine. Spenningsbok for fotballinteresserte og for de som liker en god historie! Fra ca 9 år og oppover.

Jeg vil låne boka.

Ingen kommentarer: