mandag 10. november 2008

Det er ikke lett å være en ond demonmesterDemon Diary av Kara (illustasjoner) og Chi-hyung Lee (tekst bok 1)/Yun-Hee Lee (tekst bok 2-7)
Mangismo 2005-2006

Femtenårige Raenef blir utpekt som etterfølgeren av den grusomme demonmesteren Raenef IV. Problemet er at Raenef er naiv og altfor snill, til tross for hans fortid som tyv. Demonen Eclipse skal lære opp Raenef, noe som blir vanskeligere enn han hadde trodd. Raenef vil ikke skade andre mennesker og smiler alt for mye. Han havner i problemer fortere enn Eclipse klarer å beskytte sin unge demonmester. Bedre er det ikke at de andre demonmesterne ler av Raenef. Eclipse er en sterk demon av høy rank som har tjent de tidligere demonmestrene Raenef. Han er oppgitt over Raenefs godhet og snille oppførsel, men han utvikler etter hvert et sterkt behov om å beskytte sin mester. Men klarer Eclipse å beskytte den naive Raenef?

Demon diary er manhwa, koreansk tegneserie. Den er morsom og lettlest, tegningene er fine og man blir fort glad i den naive Raenef, den frustrerte Eclipse og alle de andre sentrale karakterene.

Jeg vil låne første bok
Vis meg serien
Mer om manwha på engelske wikipedia.

Ingen kommentarer: